Антицелулитен масаж с мед

Антицелулитен масаж с мед

Медът има изключителното качество да пречиства организмът от токсините натрупани с годините.
Той е мощен антиоксидант.
Както знаем една от причините за появата на целулита са токсичните вещества (свободните радикали).
В днешно време в тялото ни постъпват повече токсични вещества и то е неспособнода се справи с тях (да ги изхвърли). Тъй като те са отровни за всички органи и системи единственото място където биха могли да се отделят без да нарушат жизненоважни за човека процеси е подкожието. Там те се свързват с ненаситените мастни киселинии образуват трайни съединения водещи до появата на твърдият целулит.
Чрез медният масаж се постига се ефектът на "изпомпване" на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на вендузите, което позволява на кръвтта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Медът приложен със специфични масажни похвати води до отпушватне и почистване на всички пори на кожата и извличане на токсичните вещества. Използваики лепкавостта на меда се подобрява еластичността и здравната на кожата и намаляват съединителнотъканните сраствания. Дори воденето на кожна гънка с ръка, вендузи, вакумен масаж или LPG апарати не могат да се сравнят с тънката и равномерна кожна гънка, която се получава при медният антицелулитен масаж.
Медният масаж позволява на кожата да диша и функционира нормално. Тя става чиста и свежа.

Цена

30 мин.37,00 лв.

Други услуги

Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

  Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи и се възползвате от отстъпките валидни за абонаментните ни карти както следва: За 4 масажа по избор – 5 % отстъпка За 8 масажа по избор – 7 % отстъпка За 10 масажа по избор – 10 % отстъпка Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Безплатна доставка за гр.София в рамките на 48ч за сума над 50лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му. Желаем ви прекрасен м.декември и Весели Празници!

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинита масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с вулканични камъни и т.н.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас! Център за масажи и физиопрофилактика FinaStyle, гр. София, ул."Цар Иван Асен ІІ"18  Повече за нас и екипът масажисти и кинезитерапевти.

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

  В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури и гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, моля разгледайте категория "за нас".  

повече
Спортно възстановяване

Спортно възстановяване

Ние, от център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, от няколко години задълбочихме познанията и уменията си и в сферата на спортното възстановяване и спортните масажи. Работим, както с любители, така и с професионални спортисти, основно в сферата на леката атлетика, планинско бягане, маратонско бягане и оприентирането. Най-общо бихме могли да кажем, че усилията и процедурите ни са насочени към:  - По-бързото възстановяване на тялото при по-тежки тренировки или след състезания (спортно възстановителен масаж); - Поддръжки и кинезиотейпинг по време на състезания или тренировка. - По бързо възстановяване при остри травматични състояния: физиотерапия, оточен масаж, възстановителни (лечебни)тренировки и др. - Възстановяване и корекции при хронични травми. Обучение за премахване на активиралите се в следствие на травмата патологични модели на поведение  в мускулите. Патокинезиологичен анализ. - Ранно откриване и възстановяване на проблеми и болкови симптоми възникнали от проблеми с фасцията, като плантарен фасцид, бегаческо коляно и др.. - Изготвяне на програми за профилактика на възможни усложнения в зависимост от практикуваният спорт. - За любители на тичането имаме примерни абонаментни програми, които включват всичко изброено по-горе. Нашият център подкрепя развитието на българският спорт. За професионални спортисти изготвяме индивидуални програми на преференциални цени. Ако имате въпроси към нас, или искате да споделите впечатление, можете да се свържите с нас във фейсбук страницата ни, или по и-мейла: office@finastyle.com

повече
Пилинги и маски за тяло

Пилинги и маски за тяло

  Тук описваме процедурите за тяло и лице, които вклчват различни почистващи продукти за кожата на тялото и лицето, както и маски за тяло.Възможно и много приятно се получава, когато масажът на цяло тяло се съчетае с маска или пилинг на тялото. Повече от продуктите с които работим са с етерични масла и соли или леебна кал, като някои от тях си ги приготвяме на място.

повече
Продукти

Продукти

  Тук ви препоръчваме различни изпитани от нас продукти и пособия за масаж и поддържане у дома.  Поради фирмената политика на някои марки с които работим не можем да предложим онлайн продуктите им, но можете да ги разгледате и да си поръчате на място при нас.   ROCK TAPE BLACK ROLL THERA BAND  TAOASIS ANESI   Всеки продукт може да бъде закупен като направите заявката си по телефона или по е-мейл. При доставка, цената на куриерската услуга се добавя към цената на продукта. За продукти на стойност над 50 лв доставката за София е за наша сметка.   Телефон за поръчка: 02 944 37 71; 0888 77 77 49.

повече