Целутрон

Целутрон

Чрез пасивна мускулна стимулация или финни вибрации, които предизвиква целутронът, се подобрява микроциркулацията, засилва се клетъчният метаболизъм и се разнасят застойни продукти от обмяната на веществата. Това води до укрепване на съединителната тъкан, стягане на мускулите и кожата, намаляване на обиколките и целулита.
Ние от център за масажи Фина Стайл, наблюдаваме вече 9 години резултатите от процедурите с целутрон при различни топове клиенти с различни проблеми с кожата, теглото или целулита. Според нас от целутрон се повлияват много добре хората със следните проблеми: 
- За прибиране на корема след раждане. Наблюдавахме много бързи и добри резултати за прибиране на корема и кожата след бременност. Препоръчваме терапиите с целутрон да започнат през първата година след раждането.
- За по-възрастни дами, които не са спортно активни и имат андрогенно напълняване т.е. мастни натрупвания осново на ръцете и корема. При тях спортната програма на целутронът води освен до намаляване на обиколката на талията, също така и до засилване на коремната стена, което е важен фактор и за здравосложното им състояние. Клиентките се чувстват много раздвичени и тонизирани след процедурата, сякаш са спотрували.
- Процедури с целутрон може да присъстват в направената и от нас (различна за всеки клиент) отслабваща програма за корем.
- При отпусната и вяла кожа и мускулна хипотония. При такива проблеми по наше наблюдение резултатите са по-бавни и терапиите с целутрон трябва да са за по-продължителен период от време.
- При задържане на течности и наличие на мек и оточен целулит. Целутронът с нискочеститните си токове освен апаратен масаж, предизвиква и дразнене  и стимулитране на кръвоносните и лимфни съдове. В повечето такива случаи, включваме целутрон като съпътстваща процедура на антицелулитен (отточен масаж).

Според нас един курс на терапиите с целутрон трябва да е не по малко от 20 процедури. Интензивността  може да бъде от всеки ден до 2 пъти седмично, но не по-рядко и зависи от третираният проблем.
В някои случаи ефектът от целутронът може да подсилим и с включването на други процедури или масажи.
Апаратът, който използваме в нашият център е с 20 електрода, което позволява третиране както на проблемните зони, така и на по големи участъци от тялото при една процедура.

Противопоказан е при бременност, остри възпалителни процеси, пейсмейкър, хипертония - втора и трета степен и др. 

Цена

45 мин.20,00 лв.

30 мин.16,00 лв.

Други услуги

Подарете масаж

Подарете масаж

Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи и се възползвате от отстъпките валидни за абонаментните ни карти както следва: За 4 масажа по избор – 5 % отстъпка За 8 масажа по избор – 7 % отстъпка За 10 масажа по избор – 10 % отстъпка Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! При доставка, цената на куриерската услуга се добавя към цената на ваучера за подарък. Безплатна доставка за гр.София в рамките на два дни за сума над 50лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя.  Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Поръчки за електронен ваучер се правят по телефона. Възможно е да се поръча и по и-мейл, но отговорът може да е с 1-2дни закъснение.  Заплащането за ваучера може да стане по банков път или на място в три дневен срок след закупуването му или ваучерът ще бъде невалиден. Тук можете да научите повечеза нас и екипът от кинезитерапевти и масажисти в център за масажи Фина Стайл, гр.София.  

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинита масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с вулканични камъни и т.н.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас! Център за масажи и физиопрофилактика FinaStyle, гр. София, ул."Цар Иван Асен ІІ"18  Повече за нас и екипът масажисти и кинезитерапевти.

повече
Лечебни и Физиотерапия

Лечебни и Физиотерапия

Основно кинезитерапията включва консервативни методи на лечение, които подпомагат организмът сам да се справи със заболяването. Основна част е лечебният масаж, включващ техники за разстягане и релаксиране на мускулите, както и лечебната гимнастика за възстановяване на мускулният дисбаланс.  Тук, в център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, обръщаме изключително голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии, поради което на всеки наш клиент даваме съвети за процедури и гимнастика в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, моля разгледайте категория "за нас" или щракнете  тук.  От 01.07.2011г влязоха в сила измененията и допълненията в Националната класификация на професиите и длъжностите, 2011г според които, кинезитерапевтите, медицинските рехабилитатори ерготерапевти и рехабилитаторите са включени в единична група 2264 - ФИЗИОТЕРАПЕВТ. Според тези изменения физиотерапевтите са здравни специалисти а не медицински лекари. Съответно лекарите, които до момента се наричаха физиотерапевти, вече следва да се обозначават като лекари по физикална медицина. Ние от център за масажи Фина Стайл считаме, че е уместно и в полза на клиентите ни да бъдат уведомени относно разликата между Физиотерапевт, (който не е лекар) и Лекар по физикална медицина с цел да се избегнат бъдещи спекулации. 

повече
Спортно възстановяване

Спортно възстановяване

Ние, от център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, от няколко години задълбочихме познанията и уменията си и в сферата на спортното възстановяване и спортните масажи. Работим, както с любители, така и с професионални спортисти, основно в сферата на леката атлетика, планинско бягане, маратонско бягане и оприентирането. Най-общо бихме могли да кажем, че усилията и процедурите ни са насочени към:  - По-бързото възстановяване на тялото при по-тежки тренировки или след състезания (спортно възстановителен масаж); - Поддръжки и кинезиотейпинг по време на състезания или тренировка. - По бързо възстановяване при остри травматични състояния: физиотерапия, оточен масаж, възстановителни (лечебни)тренировки и др. - Възстановяване и корекции при хронични травми. Обучение за премахване на активиралите се в следствие на травмата патологични модели на поведение  в мускулите. Патокинезиологичен анализ. - Ранно откриване и възстановяване на проблеми и болкови симптоми възникнали от проблеми с фасцията, като плантарен фасцид, бегаческо коляно и др.. - Изготвяне на програми за профилактика на възможни усложнения в зависимост от практикуваният спорт. - За любители на тичането имаме примерни абонаментни програми, които включват всичко изброено по-горе. Нашият център подкрепя развитието на българският спорт. За професионални спортисти изготвяме индивидуални програми на преференциални цени. Ако имате въпроси към нас, или искате да споделите впечатление, можете да се свържите с нас във фейсбук страницата ни, или по и-мейла: office@finastyle.com

повече
Пилинги и маски за тяло

Пилинги и маски за тяло

Тук описваме процедурите за тяло и лице, които вклчват различни почистващи продукти за кожата на тялото и лицето, както и маски и масаж.

повече
Домашна грижа

Домашна грижа

Тук ви препоръчваме различни изпитани от нас продукти и пособия за масаж и поддържане у дома.  Поради фирмената политика на някои марки с които работим не можем да предложим онлайн продуктите им, но можете да ги разгледате и да си поръчате на място при нас.   PRANAROM TAOASIS PHYTOMER ANESI YON-KA KINDMAX   Всеки продукт може да бъде закупен като направите заявката си по телефона или по е-мейл.При доставка, цената на куриерската услуга се добавя към цената на продукта.  Доставката за гр. София е 2,90 лв за 48ч или 5,88 лв до края на работния ден. Безплатна доставка за гр.София при покупка на стойност над 50лв до 48ч.  Телефон за поръчка: 02 944 37 71; 0888 77 77 49.

повече