Целутрон

Целутрон

Чрез пасивна мускулна стимулация или финни вибрации, които предизвиква целутронът, се подобрява микроциркулацията, засилва се клетъчният метаболизъм и се разнасят застойни продукти от обмяната на веществата. Това води до укрепване на съединителната тъкан, стягане на мускулите и кожата, намаляване на обиколките и целулита.
Ние от център за масажи Фина Стайл, наблюдаваме вече 9 години резултатите от процедурите с целутрон при различни топове клиенти с различни проблеми с кожата, теглото или целулита. Според нас от целутрон се повлияват много добре хората със следните проблеми: 
- За прибиране на корема след раждане. Наблюдавахме много бързи и добри резултати за прибиране на корема и кожата след бременност. Препоръчваме терапиите с целутрон да започнат през първата година след раждането.
- За по-възрастни дами, които не са спортно активни и имат андрогенно напълняване т.е. мастни натрупвания осново на ръцете и корема. При тях спортната програма на целутронът води освен до намаляване на обиколката на талията, също така и до засилване на коремната стена, което е важен фактор и за здравосложното им състояние. Клиентките се чувстват много раздвичени и тонизирани след процедурата, сякаш са спотрували.
- Процедури с целутрон може да присъстват в направената и от нас (различна за всеки клиент) отслабваща програма за корем.
- При отпусната и вяла кожа и мускулна хипотония. При такива проблеми по наше наблюдение резултатите са по-бавни и терапиите с целутрон трябва да са за по-продължителен период от време.
- При задържане на течности и наличие на мек и оточен целулит. Целутронът с нискочеститните си токове освен апаратен масаж, предизвиква и дразнене  и стимулитране на кръвоносните и лимфни съдове. В повечето такива случаи, включваме целутрон като съпътстваща процедура на антицелулитен (отточен масаж).

Според нас един курс на терапиите с целутрон трябва да е не по малко от 20 процедури. Интензивността  може да бъде от всеки ден до 2 пъти седмично, но не по-рядко и зависи от третираният проблем.
В някои случаи ефектът от целутронът може да подсилим и с включването на други процедури или масажи.
Апаратът, който използваме в нашият център е с 20 електрода, което позволява третиране както на проблемните зони, така и на по големи участъци от тялото при една процедура.

Противопоказан е при бременност, остри възпалителни процеси, пейсмейкър, хипертония - втора и трета степен и др. 

Цена

45 мин.30,00 лв.

30 мин.35,00 лв.

Други услуги

Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинита масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Саме е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

 В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Спортно възстановяване

Спортно възстановяване

    Ние, от център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, от няколко години задълбочихме познанията и уменията си и в сферата на спортното възстановяване и спортните масажи. Работим, както с любители, така и с професионални спортисти. Вече добре познати сме на спортистите в ултра бяганията, планинското бягане, маратонското бягане и спортното оприентиране. Димитрина Сивкова често участва като физиотерапевт на големи спортни събития, както и като индивидуален съпорт на спортисти като Кирил Николов (Дизела), Антония Григорова и мн. други. Tоваа определя и големият ни успех във възстановителните спортн масажи и физиотерапевтични процедури.Също така е и официалния  физиотерапевт на международната организация за ултратрейл бягания (ITRA) от началото на 2017 г. Работим с най-добрите кинезиологични тейпове ROCKTAPE, с най-добрите фоумролери - BLACKROLL, с най-добрите електростимулаторори COMPEX. Опитваме се да следим новостите в света относно по-бързото възстановяване на спортистите, както и профилактиката на спортният травматизъм. Най-общо бихме могли да кажем, че усилията и процедурите ни са насочени към:  - По-бързото възстановяване на тялото при по-тежки тренировки или след състезания (спортно възстановителен масаж); - Поддръжки и кинезиологичен тейпинг по време на състезания или тренировка. - По бързо възстановяване при остри травматични състояния: физиотерапия, оточен масаж, възстановителни (лечебни) тренировки и др. - Възстановяване и корекции при хронични травми. Обучение за премахване на активиралите се в следствие на травмата патологични модели на движения в мускулите. Патокинезиологичен анализ. - Ранно откриване и възстановяване на проблеми и болкови симптоми възникнали от проблеми с фасцията, като плантарен фасцид, бегаческо коляно и др.. - Изготвяне на програми за профилактика на възможни усложнения в зависимост от практикуваният спорт. - За любители на тичането имаме примерни абонаментни програми, които включват всичко изброено по-горе. Нашият център подкрепя развитието на българският спорт и имаме доброволчески инициативи в редица състезания и събития.  Отворени сме към всякаквъв вид екстремни прояви и спортни събития. Готови сме да споделим опита и уменията си.  

повече
Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи и се възползвате от отстъпките валидни за абонаментните ни карти както следва: За 4 масажа по избор – 5 % отстъпка За 8 масажа по избор – 7 % отстъпка За 10 масажа по избор – 10 % отстъпка Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Безплатна доставка за гр.София в рамките на 48ч за сума над 50лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече