Ваучер за масаж "Шоколадова наслада"

Ваучер за масаж

Ваучерът включва:
Масаж със шоколад на цяло тяло, релакс пауза, душ и кубчета белгийски шоколад за подслаждане.

Възстановява мекотата на кожата и нежното усещане, благодарение на тройното въздействие на какаото - хидратация, антиоксидиране и емоционално удоволствие.!Изключително релаксираща терапия.
Това не е просто масаж, а цялостна грижа за кожата и самочувствието на нашите клиенти.
Терапията включва почистване на тялото с какаов ексфолиант, нанасяне на плътен слой шоколадова маска и последващ лек и нежен масаж с ухаещ шоколадов крем.
Какаото стимулира произвеждането на ендорфини, известни като "хормони на щастието", които стимулират сетивата, освобождават напрежението и създават приятно усещане за комфорт.
Масажът със шоколад вече доказа свойствата си като един от най-интересните, приятни и релаксиращи методи, повишаващи настроението и доставящи енергия на организма.

Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца считано от датата на закупуването им.

Цена

90 мин.75,00 лв.

Други услуги

Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинита масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с вулканични камъни и т.н.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас! Център за масажи и физиопрофилактика FinaStyle, гр. София, ул."Цар Иван Асен ІІ"18  Повече за нас и екипът масажисти и кинезитерапевти.

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

  В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури и гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, моля разгледайте категория "за нас".  

повече
Спортно възстановяване

Спортно възстановяване

Ние, от център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, от няколко години задълбочихме познанията и уменията си и в сферата на спортното възстановяване и спортните масажи. Работим, както с любители, така и с професионални спортисти, основно в сферата на леката атлетика, планинско бягане, маратонско бягане и оприентирането. Най-общо бихме могли да кажем, че усилията и процедурите ни са насочени към:  - По-бързото възстановяване на тялото при по-тежки тренировки или след състезания (спортно възстановителен масаж); - Поддръжки и кинезиотейпинг по време на състезания или тренировка. - По бързо възстановяване при остри травматични състояния: физиотерапия, оточен масаж, възстановителни (лечебни)тренировки и др. - Възстановяване и корекции при хронични травми. Обучение за премахване на активиралите се в следствие на травмата патологични модели на поведение  в мускулите. Патокинезиологичен анализ. - Ранно откриване и възстановяване на проблеми и болкови симптоми възникнали от проблеми с фасцията, като плантарен фасцид, бегаческо коляно и др.. - Изготвяне на програми за профилактика на възможни усложнения в зависимост от практикуваният спорт. - За любители на тичането имаме примерни абонаментни програми, които включват всичко изброено по-горе. Нашият център подкрепя развитието на българският спорт. За професионални спортисти изготвяме индивидуални програми на преференциални цени. Ако имате въпроси към нас, или искате да споделите впечатление, можете да се свържите с нас във фейсбук страницата ни, или по и-мейла: office@finastyle.com

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

  В център за масажи и физиопрофилактика Fina Style сме привърженици на здравословното отслабване. Ние можем да ви помогнем не само да свалите няколко килограма или да оформите и изгладите фигурата си, но и да запазите постигнатите резултати.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите за отслабване, упражнения за проблемните зони и хранителен режим ако е необходимо.  Вашите добри резултати са нашата реклама! Научете повече за нас и екипът кинезитерапевти и масажисти. FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече
Пилинги и маски за тяло

Пилинги и маски за тяло

  Тук описваме процедурите за тяло и лице, които вклчват различни почистващи продукти за кожата на тялото и лицето, както и маски за тяло.Възможно и много приятно се получава, когато масажът на цяло тяло се съчетае с маска или пилинг на тялото. Повече от продуктите с които работим са с етерични масла и соли или леебна кал, като някои от тях си ги приготвяме на място.

повече
Продукти

Продукти

  Тук ви препоръчваме различни изпитани от нас продукти и пособия за масаж и поддържане у дома.  Поради фирмената политика на някои марки с които работим не можем да предложим онлайн продуктите им, но можете да ги разгледате и да си поръчате на място при нас.   ROCK TAPE BLACK ROLL THERA BAND  TAOASIS ANESI   Всеки продукт може да бъде закупен като направите заявката си по телефона или по е-мейл. При доставка, цената на куриерската услуга се добавя към цената на продукта. За продукти на стойност над 50 лв доставката за София е за наша сметка.   Телефон за поръчка: 02 944 37 71; 0888 77 77 49.

повече