Защо Fina Style

  • 01

    Ние имаме вече 15 г опит в сферата на масажите, физиотерапията и спортното възстановяване.

  • 02

    Всички наши служители са с дългогодишен опит и работа в нашият център. Доказани професионалисти.

  • 03

    Масажите и методиките, които използваме за възстановяване са в крак със световните тенденции и новости в бранша.

За нас

Център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл е създаден през 2002г от Димитрина Сивкова. С течение на времето непрекъснато разширяваме обхвата на предлаганите услуги, както в сферата на масажите и лечебните процедури, така и в областта на спортното възстановяване, следвайки световните тенденции и новости в бранша.

Предвид спецификата на дейността ни, ние работим с доказани професионалисти - физиотерапевти (кинезитерапевти и рехабилитатори) и масажисти с допълнителни курсове и специализации в различни сфери. Всеки наш служител преминава и задължителното обучение във Фина Стайл, с което осигуряваме единна методика и система на работа, гарантираща висококачествено обслужване. 

Мисията на нашия център е да даряваме здраве, помагайки на всеки наш клиент със знания и умения. 

Всеки клиент с определено оплакване получава не само масаж, но и съвети за самомасаж, упражнения и поведение в домашна обстановка или на работното място. Ние считаме, че здравето е лична отговорност на всеки човек, а нашата работа е да помогнем със знанията и опитът който имаме за пълното възстановяване.

За да се чувствате по-добре!

 

От 01.07.2011г влязоха в сила измененията и допълненията в Националната класификация на професиите и длъжностите, 2011г според които, кинезитерапевтите, медицинските рехабилитатори ерготерапевти и рехабилитаторите са включени в единична група 2264 - ФИЗИОТЕРАПЕВТ.

Според тези изменения физиотерапевтите са здравни специалисти а не медицински лекари.

Съответно лекарите, които до момента се наричаха физиотерапевти, вече следва да се обозначават като лекари по физикална медицина.

Ние от център за масажи Фина Стайл считаме, че е уместно и в полза на клиентите ни да бъдат уведомени относно разликата между Физиотерапевт (който не е лекар) и Лекар по физикална медицина с цел да се избегнат бъдещи спекулации.