Консултация и процедура с Димитрина Сивкова

Димитрина Сивкова е физиотерапевт и собственик на център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, създаден през 2002 г.
Тя е физиотерапевт, инструктор и лектор с повече от 20 години практически опит, започващ от масажите и апаратна физиотерапия, през лечебната гимнастика при възрастни хора и гръбначни изкривявания. След това работи активно в сферата на спортното възстановяване, а последните години голяма част от работата и с пациенти включва и  двигателни проблеми и хронична болка при хора със седяща професия и заседнал начин на живот.

С кинезиологичен тейпинг и фасциални техники работи от 2009 г. при възстановяването и поддръжката на спористи и в лечебната си практика.

Инструктор на RockTape за България от 2017 г до момента.
Води курсове за кинезиологичен тейпинг, работа с флос ластици и мобилизация с вендузи, както и фасциални техники с RockBlade – Метални инструменти IASTM.
Също така е и лектор в компанията Chair Up, занимаваща се с обучения и двигателна активност при хора със седяща професия.

Била е лектор на събития и теми свързани с бягането и ултрадългите бягания.
Участвала е в редица спортни събития (маратони и ултрамаратони) като физиотерапевт, както и като индивидуален терапевт в екстремни спортни събития, някои от които са:
Преминаване по маршрута Ком-Емине с Кирил Николов-Дизела през 2015 и 2016 г. с поставяне на рекорд на трасето;
Скоростно преминаване по трасето на “Витоша 100” с К. Николов;
Ком-Емине с Антония Григорова. Рекорд за маршрута при жените до 2020г
Опит за пробягване на 100 км под 8 часа на стадион на Андрей Гридин
Събитието “36 часа” – 36 часа бягане на пътека с Краси Георгиев
Събитието “56 часа” с Краси Георгиев

Повече за курсовете, специализациите и събитията на които е била като физиотерапевт можете да видите в категория „за нас“.

За всички тези години практика вярва, че във физиотерапията има все още редица неоткрити принципи и модели на поведение, чрез които човешкото тяло има способността да се самовъзстановява и да достига нови върхове и достижения.

“Фасция, междутъканна течност, мозъка….всичко е свързано и важно. Костите и мускулите са само една малка част от чудото, наречено живо тяло.”

Д.Сивкова

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация