Лечебен масаж/масаж при болки в гърба

В нашия център работят както кинезитерапевти и рехабилитатори, така и масажисти с дългогодишен опит в сферата на масажите и лечебнте процедури.

Лечебният масаж е различен в зависимост от проблема, който имате. Например при болки във врата, масажът може да обхване гърба и главата или ръцете, спрямо наличната симптоматика.

Масажа при болки в кръста включва гърб, с акцент на кръста, както и единият или двата крака при необходимост.

Лечебният масаж при главоболие и наличие на ошипявания във врата, би могъл да е концентриран точно в тези области, като по желание на клиента, може да бъде изпълнен с етерични масла и др.

В лечебният масаж, който правим във Фина Стайл се обработват различни точки по мускулите (тригерни точки), включва също стречинг и пасивни движения. За по-добър и дълготраен ефект поставяме и кинезиологичен тейпинг в края на процедурата. При необходимост може да се използват на някои от апаратите за физиотерапия.
Всичко това сме обединили в процедурата лечебен масаж.
Продължителността на масажа/процедурата може да е 40 минути или 60 мин.
При остра болка и хроничен проблем е добре да запишете процедура, консултация с кинезитерапевт, при която освен терапия ще получите и съвети за упражнения в къщи или ще ви бъде изготвена програма за физиотерапия..

Повече информация относно всички лечебни процедури, апарати и техники, които предлагаме, може да намерите в категория лечебни и физиопрофилактика.

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация