Масаж Fina Style

Това e масаж, който съчетава лечeбния масаж с ароматерапия и други техники и похвати от източните масажи, пасивни движения за ставите и нежно разстягане на мускулите.
Включва дълбок тъканен масаж на цялото тяло, както и зонотерапия на стъпалата, масаж на глава, лице, шия и деколте. Похватите, които се използват, както и етеричните масла, са различни и се подбират на място, спрямо ефекта който искаме да постигнем и предпочитанията на клиента.
Действа балансиращо на целия организъм, подобрява мозъчното кръвообращение, уравновесява енергийните системи.
При този масаж масажиста има достатъчно време да наблегне на зоните от тялото ви които имат най – голяма нужда.
Прилага се при главоболие, мигрена, високо кръвно, нервно напрежение и нервна слабост, мускулни и ставни болки, както и като релаксиращ и отпускащ масаж на цялото тяло.
Съпроводен е с лека и приятна музика и ароматерапевтични свещи.

Масажът Фина Стайл 45 мин. е частичен и включва обработване на гръб, глава, лице, шия и деколте. Особенно ефективен е като поддържаща терапия при шипове и други проблеми и болки във врата, при начални симптоми на хипертония и главоболие.
Този  частичен масаж  с етерични масла цели да се отпусне целия гръб с акцент на гръдният дял, раменете, зоните между лопатките, врата и главата.
За клиентите, които обичат масаж на лицето, тук се включва и аромамасаж на лице. Времето за обработване на различните зони е различно спрямо вашите предпочитания, които е добре да споделите с масажиста предварително, особенно ако идвате при нас за първи път.

Този масаж е много подходящ и за подарък. Можете да го закупите, като ваучер за подарък!

Цена:

90 мин. 122,00 лв.

45 мин. 72,00 лв.

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация