Онлайн консултация с физиотерапевт/кинезитерапевт

Онлайн консултация с физиотерапевт/кинезитерапевт.

Консултациите се водят от Димитрина Сивкова – Физиотерапевт(Кинезитерапевт),
Собственик и основател на Фина Стайл,
Инструктор на RockTape,
Лектор на Chair Up 

Димитрина Сивкова работи през последните шест години с много атлети и спортисти, не само на територията на гр.София, но и с пациенти от други градове и държави. Във връзка с това, вече има натрупан опит и много добра успеваемост при работа онлайн с пациенти с хронични болки или проблеми на опорнодвигателния апарат.

Също така, участвайки в инициативата Chair Up има развити системи от упражнения при хора със седяща професия и хроничните болки свързани със заседналия начин на живот.

Кариерата си като рехабилитатор, започва още през 2001г, като основно работи с възрастни хора, счупвания, артрози и др. До момента не е сприрала трудовата си дейност, като се усъвършенства в различни сфери от професията си, както и обучението си.
Какво включва онлайн консултацията и как бихме могли да ви бъдем полезни?
Консултацията включва разговор за моментното състояние, тестове чрез упражнения за дефиниране на проблема и съответно изготвяне на програма. Програмата, която ще трябва да спазвате включва съвети за правилно поведение и упражнения, които да изпълнявате у дома.
След като сте достигнали желаната дозировка и сте усъвършенствали комплекса от упражнения следва или да се чувствате значително по – добре и да нямате нужда от втора консултация или да надградите със следващите упражнения, които са на по-високо ниво. Периодът в който се изпълнява един комплекс е средно между 7-15 дни. В зависимост от проблема, който се третира и двигателната активност сроковете за възстановяване са различни.
Предимството на тази он-лайн консултация с физиотерапевт е, че ще можете да зададете всичките си въпроси относно състоянието в което се намирате, няма да е нужно да търсите в интернет и да четете хиляди ненужни данни и упражнения, както и да прибягвате до самолечение и да се упражнявате дълго време, без особенни резултати, което е доста често срещано.

За какви случаи е подходяща он-лайн консултацията?

Този вид терапия е подходяща за:

– Наши клиенти, с които сме работили вече, но имат остатъчна болка и нужда да довършат терапиите си, но поради извънредното положение, не са успели.

– Хора с хронични болки в гърба, които най-вероятно са се засилили от обездвижването в къщи.

– Възрастни хора, които имат болки в ставите, които се засилват.

– След състояние на травма или късен следоперативен период.

– За всеки, който има нужда от кинезитерапия.

За кои хора не е подходяща тази консултация?

– За хората, които не искат да правят упражнения или да спазват програми! В този случай няма как да бъдем полезни.

– За много възрастни хора, които имат проблеми със зрението и слуха. Желателно е да имат придружител.

Как може да се запишете?

На тел: 0888777749 

Чрез съобщение през фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/finastyle/

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация