Поддържаща анти целулулитна програма за бременни

През бременноста женското тяло бързо се изменя.
Рязко се повишава се нивото на женските полови хормони, тялото започва да набъбва и подпухва. Кръвообращението и обменните процеси в крайниците се забавя за сметка на повишаването им в коремната област. Всички тези промени организмът претърпява с цел нормалното нарастване и развитие на плода (бъдещото бебе) и предпазването му от опасни  външни механични травми или евентулен глад.
През този период много бързо се образува отточен целулит – характерен за бременноста.

За съжаление повечето антицелулитни и отслабващи продукти са противопоказани при бременност, както и интензивното спортуване (ако не сте спортували преди това) и диетите.
Това разбира се не значи, че не трябва или няма начин да подпомогнем влошеното кръвообращение на долните крайници и забавената обмяна на веществата. За предпочитане е да предотвратим или намалим появата на целулита от колкото да чакаме.

Ето какво може да направи всяка бъдеща майка:
Релаксиращи приятни полезни и безвредни техники за спокойно и здраво бебе и красива майка.
Антицелулитните процедури могат да започнат след третият месец, при нормално протичаща и без усложнения бременност.
Процедурите които предлагаме за бременни жени са:

1. Антицелулитен масаж за бременни (масаж против целулит) –  включва подбрани от нас ефективни похвати от антицелулитният масаж, като са изключени всички болезнени и силови техники. Действиeто му се засилва от леките етерични масла които се използват (подходящи за бременност) с цел подобряване на кръвообращението и заздравяване на кожата. Мсажът е приятен, съчетан с релаксираща музика. Ако е правила преди бременността си антицелулитни масажи с вендузи, тук също биха могли да се вкючат леки ръчни вендузи.
2. Оточен масаж на долните крайнйци с дрениращи масла – подпомага елиминирането на задържаните течности, които благоприятстват появата на целулит.

3. Гимнастика за бременни съобразена с периода на бременноста, както и индивидуалните оплаквания.

4. Съвети и продукти за поддържане в къщи.

Тук е и мястото да подчертаем че в център за масажи Fina Style работи само квалифициран персонал, включващ кинезитерапевти и рехабилитатори.
По ваше желание след направената с нас консултация и изготвена програма която е безлатна  можете да се консултирате със вашият лекуващ лекар преди започване на процедурите.

ЦЕНА

30 мин.55,00 лв.

ДРУГИ УСЛУГИ

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация