При болки в гърба

Всеки който има хронични проблеми и болки в гърба трябва да знае, че за да има дългосрочен ефект, облекчение и подобрение на състоянието му, е добре да се се направи курс от 10 процедури веднъж или два пъти годишно. Така ще се предотврати обострянето на симптомите, както и ще се подобри значително състоянието на гърба. Мускулатурата ще се отпусне и ще се повиши трофиката и подвижността на гръбначният стълб.

Много от нашите клиенти и пациенти, които са успявали да направят такъв курс било на санаториум или друго подобно място са установили, колко добре е минавала зимата, а понякога дори и 1-2 години след това.
За съжаление, много хора в днешно време не успяват да отделят време и средства за да лекуват проблемите си с гърба. С времето, хроничните болежки се засилват, за което допринася и заседналия начин на живот.
Дискова херния, протрузия, остеохондроза, гръбначно изкривяване и т.н. са вече много често срещани диагнози, при все по-млади хора.
Те са свързани с постоянна болка, мускулна скованост, раздразнителност и намалена работоспособност.
Болките в гърба стават все по-голям проблем, придобиващ постепенно и социално значение.
Ето защо ние от Център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл решихме за Ваше улеснение и максимален ефект да изготвим пакет от 10 процедури кинезитерапия, които включват различни средства като масаж, физиотерапия, кинезиотейпинг, упражнения, апликации с луга, кал, парафин и др.
Идеята ни беше да създадем до колкото можем програма, която наподобява санаториалната профилактика, за да могат нашите клиенти да си направят в гр. София необходимите процедури и да усетят ефекта им.

Препоръчва се да се прави поне веднъж годишно при хронични заболявания на гърба.

Пакетът за физиопрофилактика “При болки в гърба” включва курс от 10 процедури.
Всяка процедура е с продължителност 40 мин.
От тях 20 мин са масажни и мобилизационни техники, а останалото време се прави гимнастика, кинезиотейпинг, нагревки или кални и парафинови апликации.
Целта на тази програме е намаляване на болките в гърба.
Задачите които ще се постигнат са:
– намаляване на мускулният спазъм;
– засилване мускулите на гърба;
– максимално възможно излизане от патологичните модели на движение;
– подобряване на трофиката и забавяне процесите на стареене на междупрешленните дискове;
– намаляване на болката и дразненето върху коренчетата на нервите;
– обучение в правилно седене, телодържание, както и поведение на страдащите при евентуални бъдещи обостряния на състоянието.
Бъдете здрави!

Цени:

10 по 40 мин. 540,00 лв.

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация