Рейки при Красимир Николов

Красимир Николов работи в център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл от 2009 г., като началото на интереса му към лечебните техники Рейки започва още от 2006 г. От тогава и до сега той развива познанията си, като добавя към своята терапия различни методики и течения използвани в енергийните практики за лечение. Освен стандартните техники на Рейки Усуи, практикува и Шингон Рейки, където звуковите вибрации засилват енергиите, както и техники за енергийно изправяне на гръбначният стълб. Освен с рейки Красимир Николов практикува и  су джок терапия, като използва всички характерни за нея методи за повлияване и възстановяване на баланса в човешкото тяло.

Рейки е енергийна терапия, която се извършва чрез полагане на ръце върху определени зони, като чакри и точки в които се пресичат енергийните меридиани. Рейки е преоткрита от др. Микао Усуи в началото на XX век, който се е занимавал с духовни традиции Шинто и езотеричен будизъм. Днес в много страни по света Рейки се практикува  от много хора. Прилага се  за хармонизиране, медитация, пречистване и лечение.
В последните години методът Рейки все повече се използва и в болниците по света за повишаване ефективността на лечението.

Действа много добре  при стрес, главоболие, депресия, безсъние,  умора и др.

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация