Ваучер - програма за хора със седяща професия

Това е пакет от 10 процедури, който включва профилактични и лечебни процедури, подходящ за хора със хронични болки в гърба.

Дългогодишният ни опит като терапевти и работата ни с хора основно работещи на бюро или т. н. седящи професии ни насочи към идеята да направим специален ваучер за тях.

Все повече процентът на хората работещи в офиси се увеличава, а с тях и процентът на страдащите от болки в гърба. Много от хората със седящи професии търсят нашата помощ и насоки, други чакат някой да ги подкани, подбутне или просто да им подари подарък.
Предлагаме ви с този ваучер една пълна грижа за гърба, вклщчваща масажи, упражнения, електротерапия, както и съвети за правилно седене и как сами да се справим с болките в гърба в домашна обстановка.
Ваучерът включва 10 процедури, в които има консултация с физиотерапевт, индивидуални упражнения за в къщи, обучение в самомасаж и др. Програмата е много ефективна и с дълготраен ефект.
Ако имате близки, които се оплакват често от болки в гърба, врата или болки в ктъста, това може да е вашия  прекрасен подарък за тях.

Бъдете здрави!

Цена: 10 по 40 мин мин. 572,00 лв.

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация