Ваучер за лечебни масажи: При болки в гърба

Ваучер за масажи и кинезитерапия – При болки в гърба

Всеки който има хронични проблеми и болки в гърба и е ходил по лекари е чувал препоръката: “Трябва да се прави курс от 10 процедури пролет и есен, за да не ти се обострят симптомите или да не те боли зимата”, както и: “поне веднъж годишно трябва да ходиш на раздвижване”.

И тези, коита са спазили препоръките са установили, колко добре е минавала зимата а понякога дори и една, две години след това.
За съжаление, малко хора в днешно време успяват да отделят време и средства за да лекуват проблемите си с гърба. С времето, хроничните болежки се засилват, за което допринася и заседналия начин на живот.
Дискова херния, протрузия, остеохондроза, гръбначно изкривяване и т.н. са вече много често срещани диагнози, при все по-млади хора.
Те са свързани с постоянна болка, мускулна скованост, раздразнителност и намалена работоспособност.
Болките в гърба стават все по-голям проблем, придобиващ постепенно и социално значение.
Много от нашите клиенти са ходили и опитвали различни неща, но болката пак се връща.
Често причината за това е, че се е запазил грешният модел на движение на мускулите, поради липсата на аналитични физически упражнения и правилно разбиране на проблема.
Друга честа причина е непълното излекуване на вече възникнало възпаление или друг вид проблем, поради липса на време или средства при пациентите.
Ето защо ние от Център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл решихме за ваше улеснение и максимален ефект да изготвим пакет от 10 процедури кинезитерапия, които включват различни средства като масаж, физиотерапия, кинезиотейпинг, упражнения, апликации с луга, кал, парафин и др.
Препоръчва се да се прави поне веднъж годишно при хронични заболявания на гърба и по-възрастни хора.

Ваучерът масажи “При болки в гърба” включва курс от 10 процедури.
Всяка процедура е с продължителност 40 мин.
От тях 20 мин са масажни и мобилизационни техники, а останалото време се прави гимнастика, кинезиотейпинг, нагревки или кални и парафинови апликации.
Целта на тази програме е намаляване на болките в гърба.
Задачите които ще се постигнат са:
– намаляване на мускулният спазъм;
– засилване мускулите на гърба;
– максимално възможно излизане от патологичните модели на движение;
– подобряване на трофиката и забавяне процесите на стареене на междупрешленните дискове;
– намаляване на болката и дразненето върху коренчетата на нервите;
– обучение в правилно седене, телодържание, както и поведение на страдащите при евентуални бъдещи обостряния на състоянието.

Примерна програма за 10 процедури по 45минути:
10 бр. масажни яки по 15 мин + 4 бр. лечебна гимнастика + 6 бр. апликации с кал, парафин или 6 бр. ултразвук и ИФТ, кинезиорейпинг, мануална терапия и др.
Препоръчваме 10-те процедури да се правят през ден или 3 пъти в седмицата.

След този курс от процедури и при активно съдействие от страна на пациента, ефектът в повечето случаи е 3 – 6 месеца без болка или значително подобряване състоянието на гърба
В случаите когато проблемът е от скоро е възможно и изчезване на симптомите напълно за дълги години напред.

Бъдете здрави!

Препоръчваме ви да изберете онлайн ваучер. В този случай ние ви изпращаме електронен ваучер по имейл, а плащането става по банков път. Поръчка на ваучера може да направите по телефона: 0888777749,
имейл: Office@finastyle.com или по
месинджър: https://www.facebook.com/finastyle

Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Също така, можете да закупите ваучер на стойност/ за сума по ваш избор.

Може да закупите ваучер по следните начини:

– онлайн

– с куриер 

– на място при нас. Ако изберете този начин, ви препоръчваме  да се свържете с нас предварително за да ви усведомите за работното ни време. Във връзка с пандемията сме с намалено работно време.

Валидността на всички ваучери е 3 месеца.

Цена: 10 по 40 мин.  540,00 лв.

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация