Ваучер за масаж: Аромамасаж

Аромамасаж – масаж с етерични масла.

Разнообразие и избор от различни аромакомбинации.
Аромамасажът е ароматерапевтична процедура, която комбинира действието на масажа с лечебните свойства на етеричните масла приети чрез кожата и обонянието.
Това е релаксиращ масаж на цялото тяло в който се обработват и стъпалата, лицето и главата.
Масажът цели да допълни действието на етеричните масла, което е различно в зависимост от ефекта който търсим. Процедурата се извършва в съчетание с тиха и релаксираща музика, аромалампа и свещи.

В център за масажи “Fina Style” работим по стандартизирана методика на ароматерапевтичния масаж, препоръчана от The International Federation of Aromatherapists (IFA).
Маслата които използваме са извлечени от екологично чисти растения, притежаващи всички европейски сертификати за качество.

При поръчка на онлайн вауер, ние ви изпращаме електронен ваучер по имейл, а плащането става по банков път.
Поръчка на ваучера може да направите по телефона: 0888777749,
имейл: Office@finastyle.com или по
месинджър: https://www.facebook.com/finastyle

Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Също така, можете да закупите ваучер на стойност/ за сума по ваш избор.

Може да закупите ваучер по следните начини:

– онлайн

– с куриер 

– на място при нас. Ако изберете този начин, ви препоръчваме  да се свържете с нас предварително за да ви усведомите за работното ни време. Във връзка с пандемията сме с намалено работно време.

Валидността на всички ваучери е 3 месеца.

 

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация