Ваучер за масаж: Силата на меда

Силата на меда- ваучер за масаж с мед

Ваучерът включва:

Лечебен масаж с пчелен мед + масаж на стъпалата с мед.
Повече информация за масажа с мед можете да намерите в категория масажи.

Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца считано от датата на закупуването им.

Още информация за масажите:

Лечебен масаж с пчелен мед:
Укрепва имунната система, извлича токсините и влияе съживително на целия организъм.
През вековете пчелният мед е намирал приложение при лечение на много различни заболявания под една или друга форма. Днес съдържанието му е добре известно, което напълно обяснява и силно изразените му лечебни свойства. Освен вода и въглехидрати, в него се съдържат и важни микроелементи и минерали, витамини, някои ензими както и антибиотични вещества. При приемането на мед с храната голяма част от полезните вещества съдържащи се в него частично или пълно се унищожават от стомашната киселена, докато прилагайки го върху кожата те напълно се усвояват. Медният масаж в днешния му вид представлява цялостен природен метод на лечение, при който си взаимодействат няколко различни лечебни подхода. Третирането на кожата с ръце и насоченото стимулиране на отделни зони от гърба в съчетание с изключителните лечебни качества на пчелния мед взаимно се допълват и засилват действието си. Ефектът от масажирането с ръце на намазания с пчелен мед гръб е “изсмукване” и “изпомпване” от тъканите на тялото на натрупаните с години токсини. Медният масаж въздейства лечебно на организма директно през кожата и прилаган като терапия, възстановява естествената способност на организма да се самопрочиства от отровите. Масажът с мед е особено ефективен при: артроза (коксартроза, спондилартроза и др.); белодробни заболявания; чернодробни болести; главоболие; безсъние; депресии; синдром на хроничната умора; бавно възстановяване след тежки заболявания и др.

Масаж на стъпалата с пчелен мед:
Изключително приятен и тонизиращ целия организъм масаж. Стъпалата стават леки и гладки.
Център за масажи Fina Style Ви предлага да опитате една приятна и интересна масажна процедура с натурален мед.
Ефетът от специфичното масажиране на стъпалата е стимулиране на всички рефлекторни зони и размачкване на тъканите в дълбочина, а благодарение на антитоксичното действие и лепкавостта на меда кожата на ходилата се почиства и усвежава.
Добре изразен ефект има и при плоскостъпие, болки в краката и преумора.
Съчетава се със всички предлагани от нас процедури.

Тази процедура присъства в нашите услуги вече повече от 15г и се е наложила като една от ефективните ни терапии.

При поръчка на онлайн вауер, ние ви изпращаме електронен ваучер по имейл, а плащането става по банков път.
Поръчка на ваучера може да направите по телефона: 0888777749,
имейл: Office@finastyle.com или по
месинджър: https://www.facebook.com/finastyle

Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Също така, можете да закупите ваучер на стойност/ за сума по ваш избор.

Може да закупите ваучер по следните начини:

– онлайн

– с куриер 

– на място при нас. Ако изберете този начин, ви препоръчваме  да се свържете с нас предварително за да ви усведомите за работното ни време. Във връзка с пандемията сме с намалено работно време.

Валидността на всички ваучери е 3 месеца.

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация