Ваучер за подарък: Масаж за бременни

Ваучер за подарък: Масаж за бременни

Вече 20 години работи с бременни жени, като им помагаме да се чувстват по-здрави и прекрасни.

В нашия център предмагаме освен релаксиращи масажи за бременни така и лечебен масаж и физиотерапия, които са подходящи за този период. Без стрес, болка или вредни мазила.

Ето малко повече за ваучера ни за масаж при бременни жени.

Това е един прекрасен начин, да покажете на бъдещата майка, че сте съпричастен към нейната ситуация, че я обичате и имате желание да се погрижите за нейният комфорт и спокойствие.

Ваучерът – Масаж за бременни е един от предпочитаните ни ваучери за масаж. Ние работим вече повече от 18г, като бременните жени винаги са били важна част от нашата работа.
Най-често, това са то жени с предходни хронични болки в гърба или възникнала болка в кръста в процеса на бременноста. Ние знаем, че тези болки могат да бъдат значително намалени, както и да се предотврати повторната им поява с правилната програма.
С годините сме установили, че бременните, които се поддържат с масажи и упражнения намаляват значително шанса от остатъчни болки, като дископатии или други подобни симптоми, както и  възникване на хронични заболявания.

Ако бременната няма оплаквания, тогава масажът ще протече, като приятен релаксиращ и освобождаващ напрежението масаж за бъдещата майка.

Повече за масажът: Премахва тежестта в краката, болките в кръста, мускулното и нервно напрежение. Възстановява комфорта и самочувствието на бременната жена.
По време на бременност в женския организъм възникват промени, които нарушават комфорта на бъдещата майка. Най-често това са тежест в краката, болки в кръста, мускулно и нервно напрежение. Тези промени могат да бъдат облекчени, чрез масаж и физически упражнения.
Масажът за бременни, който прилагаме във Fina Style включва специални похвати от лимфния дренаж, от лечебния масаж и масажа на ходилата с цел възстановяване комфорта и самочувствието на бременната. Масажът се прилага от страничен лег или седеж.
Във Fina Style предлагаме и индивидуална гимнастика за бременни.

При поръчка на онлайн вауер, ние ви изпращаме електронен ваучер по имейл, а плащането става по банков път.
Поръчка на ваучера може да направите по телефона: 0888777749,
имейл: Office@finastyle.com или по
месинджър: https://www.facebook.com/finastyle

Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Също така, можете да закупите ваучер на стойност/ за сума по ваш избор.

Може да закупите ваучер по следните начини:

– онлайн

– с куриер 

– на място при нас. Ако изберете този начин, ви препоръчваме  да се свържете с нас предварително за да ви усведомите за работното ни време. Във връзка с пандемията сме с намалено работно време.

Валидността на всички ваучери е 3 месеца.

 

Резервирай сега:

Имe*
Телефон*
Email адрес*
Изберете терапевт*
Продължителност*
Допълнителна информация