Антицелулитна процедура с термална кал

Антицелулитна процедура с термална кал

Към тази процедура по ваш избор или наша преценка може да се използват два вида продукти:

1ви вариант: Антицелулитна затопляща процедура за засилване микроциркулацията и обмяната на веществата.
Включва силно затопляща маска с термо кал (фанго) и дълбок, интензивен антицелулитен масаж на проблемните зони със загряващо антицелулитно масажно масло (водорасли или зелен чай).
Препоръчваме я при: нарушено кръвообръщение в крайниците, постоянно чувство на студ, проблеми с мазнините, твърд целулит или като част от терапия корем. Като допълнителен плюс подчертаваме и добрият ефект, който има калта за хора с артрозни изменения в ставите и болкова симптоматика.
Не я прилагаме при наличие на варици, високо кръвно, при отпусната и вяла кожа, мек и отточен целулит.

2ри вариант: Антицелулитна процедура с дрениращ и стягащ ефект за освобождаване от излишните течности и изхвърляне на токсините.
Включва дренираща маска с термална кал - фанго с термална вода, след което прилагаме антицелулитен-отточен масаж (тип лимфен дренаж) с дрениращо или охлаждащо антицелулитно масажно масло (водорасли).
Препоръчваме я при: оттоци по крайниците, скорошно напълняване, наличие на множество разширени кожни капиляри, слабост на съдовите стени, при прием на хормони или хормонален дисбаланс, за възстановяване след раждане, при вяла и отпусната кожа.
Не я прилагаме при: варици, хроничен цистит и други заболявания, които не позволяват охлаждане на кожата.

Освен антицелулитен и отслабващ ефект, антицелулитната процедура с кал, (тип фанго), подхранва кожата и я зарежда с множество микроелементи характерни за калните апликации и процедури.

Всяка антицелулитна процедура в център за масажи Фина Стайл може да включва и пилинг на тялото. Това се определя от поредността и видът предхождащи антицелулитни терапии. Ако в съответната седмица клиентът е имал по-малко от две процедури с пилинг тази процедура също ще започне с пилинг на тялото.

Цена

50 мин.65,00 лв.

Други услуги

Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Предлагаме безплатна доставка и плащане с наложен платеж за гр.София в рамките на 48 ч за сума над 100 лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

 В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Спортно възстановяване

Спортно възстановяване

    Ние, от център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, от няколко години задълбочихме познанията и уменията си и в сферата на спортното възстановяване и спортните масажи. Работим, както с любители, така и с професионални спортисти. Вече добре познати сме на спортистите в ултра бяганията, планинското бягане, маратонското бягане и спортното оприентиране. Димитрина Сивкова често участва като физиотерапевт на големи спортни събития, както и като индивидуален съпорт на спортисти като Кирил Николов (Дизела), Антония Григорова и мн. други. Tова определя и големият ни успех във възстановителните спортни масажи и физиотерапевтични процедури.Също така е и официалния  физиотерапевт на международната организация за ултратрейл бягания (ITRA) от началото на 2017 г. Работим с най-добрите кинезиологични тейпове ROCKTAPE, с най-добрите фоумролери - BLACKROLL, с най-добрите електростимулаторори COMPEX. Опитваме се да следим новостите в света относно по-бързото възстановяване на спортистите, както и профилактиката на спортният травматизъм. Най-общо бихме могли да кажем, че усилията и процедурите ни са насочени към:  - По-бързото възстановяване на тялото при по-тежки тренировки или след състезания (спортно възстановителен масаж); - Поддръжки и кинезиологичен тейпинг по време на състезания или тренировка. - По бързо възстановяване при остри травматични състояния: физиотерапия, оточен масаж, възстановителни (лечебни) тренировки и др. - Възстановяване и корекции при хронични травми. Обучение за премахване на активиралите се в следствие на травмата патологични модели на движения в мускулите. Патокинезиологичен анализ. - Ранно откриване и възстановяване на проблеми и болкови симптоми възникнали от проблеми с фасцията, като плантарен фасцид, бегаческо коляно и др.. - Изготвяне на програми за профилактика на възможни усложнения в зависимост от практикуваният спорт. - За любители на тичането имаме примерни абонаментни програми, които включват всичко изброено по-горе. Нашият център подкрепя развитието на българският спорт и имаме доброволчески инициативи в редица състезания и събития.  Отворени сме към всякаквъв вид екстремни прояви и спортни събития. Готови сме да споделим опита и уменията си.  

повече