Ваучер "При болки в гърба"

 Ваучер

Всеки който има хронични проблеми и болки в гърба и е ходил по лекари е чувал препоръката: "Трябва да се прави курс от 10 процедури пролет и есен, за да не ти се обострят симптомите или да не те боли зимата", както и: "поне веднъж годишно трябва да ходиш на раздвижване".

И тези, коита са спазили препоръките са установили, колко добре е минавала зимата а понякога дори и една, две години след това.
За съжаление, малко хора в днешно време успяват да отделят време и средства за да лекуват проблемите си с гърба. С времето, хроничните болежки се засилват, за което допринася и заседналия начин на живот. 
Дискова херния, протрузия, остеохондроза, гръбначно изкривяване и т.н. са вече много често срещани диагнози, при все по-млади хора.  
Те са свързани с постоянна болка, мускулна скованост, раздразнителност и намалена работоспособност.
Болките в гърба стават все по-голям проблем, придобиващ постепенно и социално значение.
Много от нашите клиенти са ходили и опитвали различни неща, но болката пак се връща.
Често причината за това е, че се е запазил грешният модел на движение на мускулите, поради липсата на аналитични физически упражнения и правилно разбиране на проблема.
Друга честа причина е непълното излекуване на вече възникнало възпаление или друг вид проблем, поради липса на време или средства при пациентите.
Ето защо ние от Център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл решихме за ваше улеснение и максимален ефект да изготвим пакет от 10 процедури кинезитерапия, които включват различни средства като масаж, физиотерапия, кинезиотейпинг, упражнения, апликации с луга, кал, парафин и др. 
Препоръчва се да се прави поне веднъж годишно при хронични заболявания на гърба и по-възрастни хора.

Ваучерът масажи "При болки в гърба" включва курс от 10 процедури. 
Всяка процедура е с продължителност 40 мин.
От тях 20 мин са масажни и мобилизационни техники, а останалото време се прави гимнастика, кинезиотейпинг, нагревки или кални и парафинови апликации.
Целта на тази програме е намаляване на болките в гърба.
Задачите които ще се постигнат са:
- намаляване на мускулният спазъм;
- засилване мускулите на гърба;
- максимално възможно излизане от патологичните модели на движение;
- подобряване на трофиката и забавяне процесите на стареене на междупрешленните дискове;
- намаляване на болката и дразненето върху коренчетата на нервите; 
- обучение в правилно седене, телодържание, както и поведение на страдащите при евентуални бъдещи обостряния на състоянието.

Примерна програма за 10 процедури по 45минути:
10 бр. масажни яки по 15 мин + 4 бр. лечебна гимнастика + 6 бр. апликации с кал, парафин или 6 бр. ултразвук и ИФТ, кинезиорейпинг, мануална терапия и др.
Препоръчваме 10-те процедури да се правят през ден или 3 пъти в седмицата.

След този курс от процедури и при активно съдействие от страна на пациента, ефектът в повечето случаи е 3 - 6 месеца без болка или значително подобряване състоянието на гърба
В случаите когато проблемът е от скоро е възможно и изчезване на симптомите напълно за дълги години напред. 

Бъдете здрави!
Цена

10 по 40 мин.400,00 лв.

Други услуги

Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

 В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Спортно възстановяване

Спортно възстановяване

    Ние, от център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, от няколко години задълбочихме познанията и уменията си и в сферата на спортното възстановяване и спортните масажи. Работим, както с любители, така и с професионални спортисти. Вече добре познати сме на спортистите в ултра бяганията, планинското бягане, маратонското бягане и спортното оприентиране. Димитрина Сивкова често участва като физиотерапевт на големи спортни събития, както и като индивидуален съпорт на спортисти като Кирил Николов (Дизела), Антония Григорова и мн. други. Tова определя и големият ни успех във възстановителните спортни масажи и физиотерапевтични процедури.Също така е и официалния  физиотерапевт на международната организация за ултратрейл бягания (ITRA) от началото на 2017 г. Работим с най-добрите кинезиологични тейпове ROCKTAPE, с най-добрите фоумролери - BLACKROLL, с най-добрите електростимулаторори COMPEX. Опитваме се да следим новостите в света относно по-бързото възстановяване на спортистите, както и профилактиката на спортният травматизъм. Най-общо бихме могли да кажем, че усилията и процедурите ни са насочени към:  - По-бързото възстановяване на тялото при по-тежки тренировки или след състезания (спортно възстановителен масаж); - Поддръжки и кинезиологичен тейпинг по време на състезания или тренировка. - По бързо възстановяване при остри травматични състояния: физиотерапия, оточен масаж, възстановителни (лечебни) тренировки и др. - Възстановяване и корекции при хронични травми. Обучение за премахване на активиралите се в следствие на травмата патологични модели на движения в мускулите. Патокинезиологичен анализ. - Ранно откриване и възстановяване на проблеми и болкови симптоми възникнали от проблеми с фасцията, като плантарен фасцид, бегаческо коляно и др.. - Изготвяне на програми за профилактика на възможни усложнения в зависимост от практикуваният спорт. - За любители на тичането имаме примерни абонаментни програми, които включват всичко изброено по-горе. Нашият център подкрепя развитието на българският спорт и имаме доброволчески инициативи в редица състезания и събития.  Отворени сме към всякаквъв вид екстремни прояви и спортни събития. Готови сме да споделим опита и уменията си.  

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

Ние сме привърженици на здравословното отслабване чрез природни средства и масажни техники. Те са идеално допълнение към цялостната грижа на жените за своята фигура и здраве.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите за отслабване, упражнения за проблемните зони и хранителен режим ако е необходимо.  Вашите добри резултати са нашата реклама! FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече