Вибрационен масаж

Това е вид спортен масаж, който се изпълнява със специален уред за вибромасаж. 

Вибромасажът в спортно възстановителните процедури се използва от повече от 50 години и е доказал своята ефективност, като възстановителен и тренировъчен масаж.

Чрез дълбок масаж с вибрация се постига релаксиране на мускулите, както и отпускане в зоните в тялото подложени на голямо натоварване. Понякога при активно спортувашите се наблюдават различни натегнати или скъсени мускулни влакна, които ако не се отпуснат или разтегнат своевременно биха могли да доведат до позиционни грешки, намаляване на мускулната контрактилност и  дори до  по-сериозна спортна травма. Ето защо е много важно навременното възстановяване и балансиране на мускулите и целите кинетични вериги в човешкото тяло.
Професионалният уред предизвиква силна вибрация и разтърсване на мускулите, като по този начин подобрява трофиката и възстановява баланса. В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл го използваме, като част от тренировъчната програма при различни спортисти, основно на маратонци, ултрамаратонци и в спортното ориентиране, както и като част от лечебните ни програми и процедури.
Наблюдаваме също така и добри резултати, когато се използва бибрационният масаж, като профилактика на плантарен фасцит и други заболявания свързани с дълбоката фасция.

Ние препоръчваме прилагането на този вид масаж, като част от възстановителната програма на спортиста, след по-дълги или по-изморителни натоварвания.

 

09.04.2017г
Д.Сивкова

 

Цена

30 мин.38,00 лв.

Други услуги

Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Предлагаме безплатна доставка и плащане с наложен платеж за гр.София в рамките на 48 ч за сума над 100 лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

 В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

Ние сме привърженици на здравословното отслабване чрез природни средства и масажни техники. Те са идеално допълнение към цялостната грижа на жените за своята фигура и здраве.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите за отслабване, упражнения за проблемните зони и хранителен режим ако е необходимо.  Вашите добри резултати са нашата реклама! FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече