СКЕНАР терапия при Десислава Костадинова

СКЕНАР терапия при Десислава Костадинова

СКЕНАР терапия с Десислава Костадинова

Само-Контролируем-Енерго-Невро-Адаптивен-Регулатор.

Този метод включва меридианна диагностика и лечение чрез електроимпулси. Меридианната диагностика измерва електропотенциала в определени акупунктурни точки, като по този начин дава информация за състоянието на органите и насоките за лечение (стимулиране или подтискане). Меридианът е енергийна зона в човешкото тяло, вече научно доказана, която често е успоредна на кръвоносните съдове и обединява енергийно свързани органи. Енергийният дисбаланс на определен орган в много случаи няма повърхностна изява и не може да се докаже със средствата на традиционната медицина, от което следва и неправилно назначаване на лечение. Случаи от практиката показват, че болките в коленните стави често са резултат от недобрата работа на черния дроб и неправилната детоксикация на организма. А в стандартната медицина никой не лекува ставите чрез черния дроб.

СКЕНАР терапията е  неинвазивна, напълно безболезнена и без странични ефекти. Тя се основава  на електроимпулси, приложени в определени точки и зони  от тялото.   Те наподобяват импулса, изпращан от централната нервна система към органите. В резултат се синтезират т. нар. невропептиди (регулаторни белтъци), чрез които организмът контролира дейността си - обмяна на вещества, имунна система и др. Те от своя страна оказват влияние върху целия организъм. Лечението е индивидуално за всеки пациент. Всеки импулс се различава от предходния, в зависимост от промяната на условията, например променено съпротивление на кожата.

 

 СКЕНАР терапията се прилага успешно за лечение на:

  • Опорно-двигателния апарат: болки в мускулите, ставите и сухожилията/миозити,артрити, артрози,тендовагинити/, спортен травматизъм / контузии ,дисторзии , травми на меките тъкани , скъсани мускулни влакна , костни фрактури /,
  • Заболявания на нервната система - дископатии, ишиас, невралгии, радикулити, плексити, парези, депресии , нарушения на съня, Паркинсон, множествена склероза и др.
  • Храносмилателна система - гастрити, язви, колити,  хроничен запек,дискинезии на жлъчен мехур
  • Дихателна система: синузити , ларингити , фарингити ,хронични и спастични бронхити.
  • Отделителна система : пиелонефрити, цистити, камъни в бъбреците.
  • Гинекологични  заболявания : дисменорея , функционално безплодие,възпалителни .
  • Кожни, очни, ендокринни болести и много други.               

Лечебни процедури и курс на лечение:

Силата на въздействието се регулира индивидуално за всеки пациент.Процедурите са с продължителност 40 мин.Лечебният курс обикновено включва от 3 до 10 процедури. Благоприятният клиничен ефект настъпва бързо, често още след първата процедура.

Високоефективна и безвредна терапия, алтернативна както за възрастни ,така и за деца.

Ако обаче наистина имате нужда от лечение, опитайте, дори ако всички останали методи са се оказали безпомощни.

Една нова надежда, когато стандратните методи на лечение се оказват безсилни!

Високоефективна и безвредна терапия.

Цена

40 мин.45,00 лв.

Други услуги

Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. Маслата с които работим класическия масаж и аромамасажите са Био сертифицирани и антиалергични. Спортните масажи се изпълняват също различни комбинации от етерични масла. За лечебният масаж и процедурите сме осигурили и гелове, както и специални мазила. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Спортно възстановяване и кинезитерапия

Спортно възстановяване и кинезитерапия

Ние, от център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, вече много години работим в сферата на спортната травматологияи кинезитерапия, спортното възстановяване и съответно спортните масажи. Наши клиенти са както  любители на различни спортове, така и много професионални спортисти. Вече добре познати сме на спортистите в ултра бяганията, планинското бягане, маратонското бягане и спортното оприентиране, кросфита и някои бойни спортове.Димитрина Сивкова участва като физиотерапевт на големи спортни събития, както и като индивидуален съпорт на спортисти като Кирил Николов (Дизела), Антония Григорова, Краси Георгиев и др. Tова определя и големият ни успех във възстановителните спортни масажи, физиотерапевтични процедури и спортна кинезитерапия. Също така сме вносители и дистрибутори на големият бранд за кинезиологичен тейп и продукти за физиотерапия RockTape. Организираме курсове и обучения, сертифицирани от тях. Инструктор на RokTape e Димитрина Сивкова.Работим с най-добрите и най - нови техники в света относно по-бързото възстановяване на спортистите, както и профилактиката на спортният травматизъм. Най-общо бихме могли да кажем, че усилията и процедурите ни са насочени към:  - По-бързото възстановяване на тялото при по-тежки тренировки или след състезания (спортен, възстановителен масаж); - Поддръжки и кинезиологичен тейпинг по време на състезания или тренировка. - Възстановяване при остри травматични състояния: апаратна физиотерапия, лечебен спортен масаж, възстановителни (лечебни) тренировки и др. - Възстановяване и корекции при хронични травми. Обучение за премахване на активиралите се в следствие на травмата патологични модели на движения в мускулите. Патокинезиологичен анализ. Кинезитерапия. - Ранно откриване и възстановяване на проблеми и болкови симптоми възникнали от проблеми с фасцията, като плантарен фасцид, бегаческо коляно и др. - Изготвяне на програми за профилактика на възможни усложнения в зависимост от практикуваният спорт. - За любители на тичането имаме примерни абонаментни програми, които включват всичко изброено по-горе. Нашият център подкрепя развитието на българският спорт и имаме доброволчески инициативи в редица състезания и събития. Също така и подпомагаме различни професионални спортисти в тяхната кариера, за да представят България на високо ниво. Отворени сме към всякаквъв вид екстремни прояви и спортни събития. Готови сме да споделим опита и уменията си.  

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

Още от самото откриване на нашият център през 2002г започнахме да се занимаваме с антицелулитни масажи и терапии. Грижим се за добрата фигура и самочувствие на нашите клиенти почти 20 години. През това време сме видяли ефектите на антицелулитния масаж с ударни похвати, антицелулитния масаж с вендузи, антицелулитния масаж тип лимфен дренаж, както и кой масаж при какъв тип целулит е подходящ и при кои клиенти дава по-големи резултати.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите ни и маски за отслабване. При необходимост  може да дадем съвети и упражнения за проблемните зони при консълтация с кинезитерапевт. Вашите добри резултати са нашата реклама! FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече
Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

Във връзка с извънредното положение в момента може да закупите електронен ваучер за подарък, който да ви го изпратим по пощата. Заплащането става по банков път.На всички ваучери за масаж закупени след 12.12.19г, както и тези закупени по време на извънредното положение ще се удължи срокът до края на 2020г.   Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Предлагаме безплатна доставка и плащане с наложен платеж за гр.София в рамките на 48 ч за сума над 100 лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече