Консултация и процедура с Димитрина Сивкова

Консултация и процедура с Димитрина Сивкова

 

Димитрина Сивкова е физиотерапевт и собственик на център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, създаден през 2002 г.
Тя е физиотерапевт, инструктор и лектор с почти 20 годишен практически опит, започващ от масажите, през лечебната гимнастика с възрастни хора и гръбначни изкривявания. След това работи активно в сферата на спортното възстановяване, а последните години голяма част от работата и с пациенти включва и  двигателни проблеми и хронична болка при хора със седяща професия.

Физиотерапевт е в медицинската комисия на ITRA (International Trail Running Assaociation) -2017-2018 г.
Член е на управителният съвет на БАФ (Българска Асоциацията на Физиотерапевтите) 2018 -2019 г.
С кинезиологичен тейпинг работи от 2009 г. за възстановяването и поддръжката на спористи и в лечебната си практика.

Инструктор на RockTape за България ot 2017г. Води курсове за кинезиологичен тейпинг, работа с флос ластици и мобилизация с вендузи, както и фасциални техники с RockBlade - Метални инструменти IASTM.
Също така е и лектор в компанията Chair Up, занимаваща се с обучения и двигателна активност при хора със седяща професия. 

Била е лектор няколко пъти на събития и теми свързани с бягането и ултрадългите бягания.
Участвала е в редица спортни събития (маратони и ултрамаратони) като физиотерапевт, както и като индивидуален терапевт в екстремни спортни събития, някои от които са:
Преминаване по маршрута Ком-Емине с Кирил Николов-Дизела през 2015 и 2016 г. с поставяне на рекорд на трасето;
Скоростно преминаване по трасето на "Витоша 100" с К. Николов;
Ком-Емине с Антония Григорова. Рекорд за маршрута при жените до 2020г
Опит за пробягване на 100 км под 8 часа на стадион на Андрей Гридин
Събитието "36 часа" – 36 часа бягане на пътека с Краси Георгиев
Събитието "56 часа" с Краси Георгиев

Повече за курсовете, специализациите и събитията на които е била като физиотерапевт можете да видите в категория „за нас“.

 

Цена

40 - 60 мин.88,00 лв.

60 мин.66,00 лв.

Други услуги

Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

  Поръчка на ваучера може да направите по телефона: 0888 77 77 49,имейл: Office@finastyle.com или помесинджър: https://www.facebook.com/finastyle Валидност на всички ваучери за масаж или кинезитерапия е 3 месеца.     Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Предпочитани са:ваучер за "Лукс Масаж", ваучер за класически масаж, ваучер за лечебен масаж, ваучер на стойност по ваш избор, някой от ваучерите ни за релаксиращи масажи и аромамасаж. Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените цени на процедурите в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Предлагаме безплатна доставка и плащане с наложен платеж за гр.София в рамките на 48 ч за сума над 150 лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. Маслата с които работим класическия масаж и аромамасажите са Био сертифицирани и антиалергични. Спортните масажи се изпълняват също различни комбинации от етерични масла. За лечебният масаж и процедурите сме осигурили и гелове, както и специални мазила. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Работим вече 20 години в сферата на кинезитерапията, спортното възстановяване и хроничната болка.Много пациенти се допитват до нас след като вече са в хронична фаза на различни заболявания, съпътствана с дългогодишни болки или остатъчни симптоми след като са имали травма или операция. Нашия подход е възстановяване чрез упражнения и съпътстващи масажи или физиотерапия.  Работата ни се основава основно на подхода, който сме изградили в годините като най- успешен и ефективен, а именно обучението на пациента и разбиране за причините на болката. Физическите упражнения са най-ефективни и почти единственото ефективно лечение при: - хронична болка на хора със седяща професия;- болка в следствие на повтарящи се спортни травми;- хронична болка в следствие на претоварване;- непълно следоперативно възстановяване и много други. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

Още от самото откриване на нашият център през 2002г започнахме да се занимаваме с антицелулитни масажи и терапии. Грижим се за добрата фигура и самочувствие на нашите клиенти почти 20 години. През това време сме видяли ефектите на антицелулитния масаж с ударни похвати, антицелулитния масаж с вендузи, антицелулитния масаж тип лимфен дренаж, както и кой масаж при какъв тип целулит е подходящ и при кои клиенти дава по-големи резултати.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите ни и маски за отслабване. При необходимост  може да дадем съвети и упражнения за проблемните зони при консълтация с кинезитерапевт. Вашите добри резултати са нашата реклама! FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече