Консултация и процедура с Димитрина Сивкова

Консултация и процедура с Димитрина Сивкова

В момента и поради извънредното положение, тази услуга е налична само онлайн. За повече информация проверете новата ни услуга: Онлайн консултация с кинезитерапевт . Цената е 50 лв

 

Димитрина Сивкова е физиотерапевт и основател на център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл през 2002 г.

Физиотерапевт е в медицинската комисия на ITRA (International Trail Running Assaociation) -2017-2018 г.
Член е на управителният съвет на БАФ (Българска Асоциацията на Физиотерапевтите) 2018 -2019 г.
С кинезиологичен тейпинг работи от 2009 г. за възстановяването и поддръжката на спористи и в лечебната си практика, а от 2017 г. е и сертифициран инструктор на RockTape. (Роктейп инструктор за България).
Била е лектор няколко пъти на събития и теми свързани с бягането и ултрадългите бягания.
Участвала е в редица спортни събития (маратони и ултрамаратони) като физиотерапевт, както и като индивидуален терапевт в екстремни спортни събития, някои от които са:
Преминаване по маршрута Ком-Емине с Кирил Николов-Дизела през 2015 и 2016 г. с поставяне на рекорд на трасето;
Скоростно преминаване по трасето на "Витоша 100" с К. Николов;
Ком-Емине с Антония Григорова. Рекорд за маршрута при жените.
Опит за пробягване на 100 км под 8 часа на стадион на Андрей Гридин
Събитието „36 часа“ – 36 часа бягане на пътека с Краси Георгиев
Повече за курсовете, специализациите и събитията на които е била като физиотерапевт можете да видите в категория „за нас“.

 Повече за курсовете специализациите и събитията на които е била като физиотерапевт можете да видите в категория „зас

Цена

60 мин.70,00 лв.

30 мин.50,00 лв.

Други услуги

Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. Маслата с които работим класическия масаж и аромамасажите са Био сертифицирани и антиалергични. Спортните масажи се изпълняват също различни комбинации от етерични масла. За лечебният масаж и процедурите сме осигурили и гелове, както и специални мазила. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

 В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

Още от самото откриване на нашият център през 2002г започнахме да се занимаваме с антицелулитни масажи и терапии. Грижим се за добрата фигура и самочувствие на нашите клиенти почти 20 години. През това време сме видяли ефектите на антицелулитния масаж с ударни похвати, антицелулитния масаж с вендузи, антицелулитния масаж тип лимфен дренаж, както и кой масаж при какъв тип целулит е подходящ и при кои клиенти дава по-големи резултати.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите ни и маски за отслабване. При необходимост  може да дадем съвети и упражнения за проблемните зони при консълтация с кинезитерапевт. Вашите добри резултати са нашата реклама! FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече
Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

Във връзка с извънредното положение в момента може да закупите електронен ваучер за подарък, който да ви го изпратим по пощата. Заплащането става по банков път.На всички ваучери за масаж закупени след 12.12.19г, както и тези закупени по време на извънредното положение ще се удължи срокът до края на 2020г.   Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Предлагаме безплатна доставка и плащане с наложен платеж за гр.София в рамките на 48 ч за сума над 100 лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече