Тренировка и възстановяване с RockFloss - Роктейп

Тренировка и възстановяване с RockFloss - Роктейп

FlossBand ластик за тренировки е един от новите продукти на Роктейп, който се използва както за тренировки и подобряване на спортната форма при спортисти, за възстановяване. Широко приложение и бързи резултати дава и като част от физиотерапията и лечението на спортни травми. 

Действа на принципа на популярната последните 1-2 години, изцяло нова техника за тренировки на елитните състезатели, наречена Blood Flow Restriction, при която мускулите се стимулират да работят с минимално количество кислород и при значително намален кръвоток.

Като Роктейп инструктор Димитрина Сивкова въвежда новостите и начина им на приложение. Роктейп са най-големия бранд  в света за тейпинг и продукти за манипулиране на фасцията, с акцент към подобряване на движенията и спортната подготовка.

След като се преминат няколко контролирани тренировки и обучение (1 до 3) и се създаде съответната правилна дозировка, всеки би могъл да използва тези ластици самостоятелно в тренировъчната си програма. 

Както винаги, акцентът на нашият център е в обучението на нашите клиенти и пациенти за поддържане, профилактика и подобряване, което сами биха могли да направят  с правилните насоки и внимание от наша страна.

Вашето здраве е във вашите ръце!

Видео и повече информация за продукта:

 https://www.youtube.com/watch?v=R96Ir3GoLqo

 

Цена

10 см мин.70,00 лв.

5 см мин.40,00 лв.

Други услуги

Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Предлагаме безплатна доставка и плащане с наложен платеж за гр.София в рамките на 48 ч за сума над 100 лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

 В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

Ние сме привърженици на здравословното отслабване чрез природни средства и масажни техники. Те са идеално допълнение към цялостната грижа на жените за своята фигура и здраве.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите за отслабване, упражнения за проблемните зони и хранителен режим ако е необходимо.  Вашите добри резултати са нашата реклама! FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече