RockTape - кинезиологичен тейпинг

RockTape - кинезиологичен тейпинг

Кинезиологичният тейпинг е много ефективен метод, подпомагащ кинезитерапията и по-бързото възстановяване на тъканите, без да се налага спиране на работа (тренировки) или обездвижване на заболелият участък. Поради тази причина тази техника се наложи като изключително важен метод на лечение и профилактика основно в спорта, но и във физиотерапията като цяло. 
За да е максимално ефективен кинезиологичният тейпинг, най-важно е да се определи методиката на поставянето му.
Ако при поставяне на кинезиотейпинг нямате ефект или се засилят симптомите, това значи, че не е уцелена точната апликация. Поради тази причина и за ваше улеснение, ние ви препоръчваме да се консултирате с физиотерапевт за да се определи начинът и дозировката на използване на тейпингът, спрямо проблемът, който имате, като в последствие бихте могли и сами да си го поставяте.

Ние в център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл имаме богат опит и използваме кинезиологичен тейпинг, като част от нашите възстановителни и лечебни процедури от 2010 г.

Марката кинезиологичен тейпинг с която работим и която е доказала ефективността си и в световен мащаб са Rocktape. Те имат много добро прилепване и с тях може да сте сигурни, че няма да ви подведат повреме нба състезание или дълги физически натоварвания.

Rocktape имат разработени ленти с различна степен на еластичност, които се исползват съответно за стабилизация или декомпресия.
Rocktape имат специален кинезиологичен тейпинг Rocktape H2O, който е разработен за спортисти активни във водните спортове. Широко приложим е този вид тейпинг и през летните месеци.

Rocktape имат голямо разнообразие на цветове, модерни са и човек не се чувства болен с тях.

Кинезиологичният тейпинг се предлага в три разновидности - RockTape, RockTape+ за чувствителна кожа и деца и RockTapeH2O.

Цена

1 бр мин.36,00 лв.

Други услуги

Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Предлагаме безплатна доставка и плащане с наложен платеж за гр.София в рамките на 48 ч за сума над 100 лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

 В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

Ние сме привърженици на здравословното отслабване чрез природни средства и масажни техники. Те са идеално допълнение към цялостната грижа на жените за своята фигура и здраве.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите за отслабване, упражнения за проблемните зони и хранителен режим ако е необходимо.  Вашите добри резултати са нашата реклама! FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече