фоумролер BLACKROLL® DUOBALL

BLACKROLL® DUOBALL е направен от много твърда пяна ролер за самомасаж. Уникалната му форма позволява да се достигне до тригерните точки и болезнените зони между лопатките в горната част на гърба, раменният пояс  и мишницата, както и за дълбок масаж на подбедрицата.

При хронични проблеми и болки в гърба, плексити, радикулити, разтежения и проблеми в зоната на подбедриците, раменете и други части на тялото е малкият размер - 8 см.

Про болки в кръста , тазобедрените стави, както и за по-едри хора е по-подходящ фоумролера 12 с

Ние във Фина Стайл сме се убедили в успешното приложение на фоумролерите, като част от възстановителните ни програми за спортисти и при хора с гръбначни изкривявания, които имат често болки в гърба.е подходящ за самомасаж както за дома, така и за офиса. За -5-8 мин "ролиране" се предизвиква ефекта и усещането, като след много дълбок фасциален масаж.

Приложение: Препоръчваме използването на този ролер всеки ден в рамките на 2-3 седмици за 5-8 мин. След като се раздвижат и разтегнат мускулите и болката изчезне може да се намали използването му до 1-2 пъти в седмицата или само при необходимост. Съчетава се идеално със спорт или възстановителни упражнения за гърба. 
Ако има остра болка е добре да се ролирате на стената от право положение, при по-слаба болка и хронични проблеми, може да използвате фоумролера и от легнало положение.

Фоумролерите през последните години придобиват все по-голяма популярност сред спортуващите. Те успешно подобряват възстановияването след тренировка, като действат чрез пасивен стречинг на мускулите и самомасаж по тригерните точки.

Всички продукти на немската фирма BLACKROLL® са произведени в германия и притежават сертификати за качество и добри практики. Не съдържат химикали и пропилени. Продуктите са природосъобразни и 100% рециклируеми.  

За поръчки и въпроси не се колебайте да се свържете с нас  - контакти.

Цена: 8 см - 35 лв / 12 см -38 лв

Цена

12 см мин.47,00 лв.

8 см мин.35,00 лв.

Други услуги

Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Предлагаме безплатна доставка и плащане с наложен платеж за гр.София в рамките на 48 ч за сума над 100 лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

 В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

Ние сме привърженици на здравословното отслабване чрез природни средства и масажни техники. Те са идеално допълнение към цялостната грижа на жените за своята фигура и здраве.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите за отслабване, упражнения за проблемните зони и хранителен режим ако е необходимо.  Вашите добри резултати са нашата реклама! FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече