Онлайн консултация с физиотерапевт/кинезитерапевт

Онлайн консултация с физиотерапевт/кинезитерапевт

 

Онлайн консултация с физиотерапевт/кинезитерапевт.

Консултациите се водят от Димитрина Сивкова - Физиотерапевт(Кинезитерапевт),
Собственик и основател на Фина Стайл,
Инструктор на RockTape,
Лектор на Chair Up 

Димитрина Сивкова работи през последните шест години с много атлети и спортисти, не само на територията на гр.София, но и с пациенти от други градове и държави. Във връзка с това, вече има натрупан опит и много добра успеваемост при работа онлайн с пациенти с хронични болки или проблеми на опорнодвигателния апарат. 

Също така, участвайки в инициативата Chair Up има развити системи от упражнения при хора със седяща професия и хроничните болки свързани със заседналия начин на живот.

Кариерата си като рехабилитатор, започва още през 2001г, като основно работи с възрастни хора, счупвания, артрози и др. До момента не е сприрала трудовата си дейност, като се усъвършенства в различни сфери от професията си, както и обучението си.
Какво включва онлайн консултацията и как бихме могли да ви бъдем полезни?
Консултацията включва разговор за моментното състояние, тестове чрез упражнения за дефиниране на проблема и съответно изготвяне на програма. Програмата, която ще трябва да спазвате включва съвети за правилно поведение и упражнения, които да изпълнявате у дома.
След като сте достигнали желаната дозировка и сте усъвършенствали комплекса от упражнения следва или да се чувствате значително по - добре и да нямате нужда от втора консултация или да надградите със следващите упражнения, които са на по-високо ниво. Периодът в който се изпълнява един комплекс е средно между 7-15 дни. В зависимост от проблема, който се третира и двигателната активност сроковете за възстановяване са различни.
Предимството на тази он-лайн консултация с физиотерапевт е, че ще можете да зададете всичките си въпроси относно състоянието в което се намирате, няма да е нужно да търсите в интернет и да четете хиляди ненужни данни и упражнения, както и да прибягвате до самолечение и да се упражнявате дълго време, без особенни резултати, което е доста често срещано.

За какви случаи е подходяща он-лайн консултацията?

Този вид терапия е подходяща за:

- Наши клиенти, с които сме работили вече, но имат остатъчна болка и нужда да довършат терапиите си, но поради извънредното положение, не са успели.

- Хора с хронични болки в гърба, които най-вероятно са се засилили от обездвижването в къщи. 

- Възрастни хора, които имат болки в ставите, които се засилват.

- След състояние на травма или късен следоперативен период.

- За всеки, който има нужда от кинезитерапия.

За кои хора не е подходяща тази консултация?

- За хората, които не искат да правят упражнения или да спазват програми! В този случай няма как да бъдем полезни.

- За много възрастни хора, които имат проблеми със зрението и слуха. Желателно е да имат придружител.

Как може да се запишете?

На тел: 0888777749 

Чрез съобщение през фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/finastyle/

 

Цена

90 мин.140,00 лв.

60 мин.100,00 лв.

Други услуги

Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

  Поръчка на ваучера може да направите по телефона: 0888 77 77 49,имейл: Office@finastyle.com или помесинджър: https://www.facebook.com/finastyle Валидност на всички ваучери за масаж или кинезитерапия е 3 месеца.     Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Предпочитани са:ваучер за "Лукс Масаж", ваучер за класически масаж, ваучер за лечебен масаж, ваучер на стойност по ваш избор, някой от ваучерите ни за релаксиращи масажи и аромамасаж. Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените цени на процедурите в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. Маслата с които работим класическия масаж и аромамасажите са Био сертифицирани и антиалергични. Спортните масажи се изпълняват също различни комбинации от етерични масла. За лечебният масаж и процедурите сме осигурили и гелове, както и специални мазила. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Спортно възстановяване и кинезитерапия

Спортно възстановяване и кинезитерапия

Ние, от център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, вече много години работим в сферата на спортната травматологияи кинезитерапия, спортното възстановяване и съответно спортните масажи. Наши клиенти са както  любители на различни спортове, така и много професионални спортисти. Вече добре познати сме на спортистите в ултра бяганията, планинското бягане, маратонското бягане и спортното оприентиране, кросфита и някои бойни спортове.Димитрина Сивкова участва като физиотерапевт на големи спортни събития, както и като индивидуален съпорт на спортисти като Кирил Николов (Дизела), Антония Григорова, Краси Георгиев и др. Tова определя и големият ни успех във възстановителните спортни масажи, физиотерапевтични процедури и спортна кинезитерапия. Също така сме вносители и дистрибутори на големият бранд за кинезиологичен тейп и продукти за физиотерапия RockTape. Организираме курсове и обучения, сертифицирани от тях. Инструктор на RokTape e Димитрина Сивкова.Работим с най-добрите и най - нови техники в света относно по-бързото възстановяване на спортистите, както и профилактиката на спортният травматизъм. Най-общо бихме могли да кажем, че усилията и процедурите ни са насочени към:  - По-бързото възстановяване на тялото при по-тежки тренировки или след състезания (спортен, възстановителен масаж); - Поддръжки и кинезиологичен тейпинг по време на състезания или тренировка. - Възстановяване при остри травматични състояния: апаратна физиотерапия, лечебен спортен масаж, възстановителни (лечебни) тренировки и др. - Възстановяване и корекции при хронични травми. Обучение за премахване на активиралите се в следствие на травмата патологични модели на движения в мускулите. Патокинезиологичен анализ. Кинезитерапия. - Ранно откриване и възстановяване на проблеми и болкови симптоми възникнали от проблеми с фасцията, като плантарен фасцид, бегаческо коляно и др. - Изготвяне на програми за профилактика на възможни усложнения в зависимост от практикуваният спорт. - За любители на тичането имаме примерни абонаментни програми, които включват всичко изброено по-горе. Нашият център подкрепя развитието на българският спорт и имаме доброволчески инициативи в редица състезания и събития. Също така и подпомагаме различни професионални спортисти в тяхната кариера, за да представят България на високо ниво. Отворени сме към всякаквъв вид екстремни прояви и спортни събития. Готови сме да споделим опита и уменията си.  

повече
Антицелулитни

Антицелулитни

Още от самото откриване на нашият център през 2002г започнахме да се занимаваме с антицелулитни масажи и терапии. Грижим се за добрата фигура и самочувствие на нашите клиенти почти 20 години. През това време сме видяли ефектите на антицелулитния масаж с ударни похвати, антицелулитния масаж с вендузи, антицелулитния масаж тип лимфен дренаж, както и кой масаж при какъв тип целулит е подходящ и при кои клиенти дава по-големи резултати.  За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем, която може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж, както и някои от процедурите ни и маски за отслабване. При необходимост  може да дадем съвети и упражнения за проблемните зони при консълтация с кинезитерапевт. Вашите добри резултати са нашата реклама! FinaStyle - Център за масажи и физиопрофилактика, гр.София

повече