Солена антицелулитна терапия

 Солена антицелулитна терапия


Солената антицелулитна терапия е съчетание между антицелулитен масаж и топлинна процедура с поморийска луга.
Подходяща е за всеки вид целулит, като и за хора с целулит и мазнини. Има полезен дрениращ и отслабващ ефект.
Действа при всички случаи на задържане на течности, които благоприятстват появата на целулит и предизвикват чувството на тежест и отоци в долните крайници.


Включва пилинг със соли, за почистване на кожата и максимално абсорбиране на лугата. След това 20 минутен антицелулитен масаж с поморийска луга и етерични масла. Солената терапия завършва с обвиване в термоодеало и релакс пауза.
Нанесена върху кожата, солената луга действа моментално, като усилва водно-солевата обмяна (действа на принципа на осмозата). Поставена в солена среда, кожата започва усилено да отдава вода. В стремежа си да разреди концентрираните соли по повърхността започва усилено потоотделяне. Силната загуба на влага стимулира липолизата и оказва силно въздействие върху отточният целулит и подкожната мастна тъкан.
В допълнение на това, терапията води и до прочистване на организма чрез извличане на застоялите отпадни продукти от обмяната на веществата и насищането му с полезни минерални соли, съдържащи се в лугата.
Соленият бодирепинг има полезен дрениращ и отслабващ ефект.

Поморийската луга е богата на соли, магнезии, калий, както и други микроелементи. Ние в център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, избрахме да заместим стандртните солеви гелове с натуралната и произведена в гр. Поморие луга, след като установихме, че ефектът й за подобряване на изпотяването, който е основен при този вид процедури е не по-малък, а дори напротив. Изпотяването е доста лесно, а кожата веднага след процедурата се усеща много по-чиста и гладка.
Към лугата в зависимост от целта на процедурата добавяме етерични масла с антицелулитен ефект, които да засилят метаболизма и изпотяването.
Тази антицелулитна процедура е много полезна и за хора с хронични проблеми с колената, мускулни крампи и др. проблеми на опорнодвигателният апарат.

Процедурата действа много добре не само с антицелулитният си ефект, но и като поддържане и профилактика на здравето, което е и основната мисия на нашият център.

Това е ефективна и много приятна и релаксраща терапия.
Не се препоръчва за хора с разширени вени, хипертония и сърдечна недостатъчност.

Цена

50 мин.55,00 лв.

Други услуги

Ваучери за масаж

Ваучери за масаж

Център за масажи Fina Style Ви дава възможност да направите и свой ваучер за подарък, като сами изберете един или няколко от предлаганите от нас масажи. Всички ваучери за подарък са валидни 3 месеца, считано от датата на закупуването им. Всеки от нашите масажи може да бъде закупен като подаръчен ваучер! Цените за масажите, закупени като ваучер за подарък са както обявените в нашия ценоразпис.  Всеки закупен масаж може да бъде заменен с друг масаж или процедура по желание на получателя! Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона или по имейл.  Предлагаме безплатна доставка и плащане с наложен платеж за гр.София в рамките на 48 ч за сума над 100 лв!  Електронен Ваучер - Изготвили сме електронен вариант на ваучер, който можем да изпратим по имейл адрес, а вие да го разпечатате и подарите. Само трябва да ни кажете кой масаж сте си избрали и имената на получателя. Заплащането за ваучера може да стане по банков път (он лайн банкиране) или на място в три дневен срок след закупуването му.  

повече
Масажи

Масажи

Голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента можем да направим индивидуален масаж или процедура, комбинирайки нашите различни масажи, продукти или уреди. Като пример: Често се комбинира масаж на гръб с антицелулитен масаж на краката или лечебен масаж с масаж на лице и др.  Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за вас за да бъдем максимално полезни. Само е необходимо да ни насочите какъв ефект искате да се постигне.  Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас!    

повече
Лечебни и Физиопрофилактика

Лечебни и Физиопрофилактика

 В център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, към лечебните програми обръщаме и голямо внимание на профилактиката и поддържащите терапии. Поради това, на всеки наш клиент изготвяме програма, както за лечебни и възстановителни процедури  в нашият център, така и за процедури, гимнастика, самомасаж или поставяне на кинезиотейпинг в домашна обстановка.  При небходимост можем да ви препоръчаме консултация с лекар, както и да ви насочим към други специалисти и лечебни заведения.  За да видите образованието и допълнителната квалификация на нашите физиотерапевти и масажисти, както и повече информация за нашият център, можете да разгледайте категорията "за нас".  

повече
Спортно възстановяване

Спортно възстановяване

    Ние, от център за масажи и физиопрофилактика Фина Стайл, от няколко години задълбочихме познанията и уменията си и в сферата на спортното възстановяване и спортните масажи. Работим, както с любители, така и с професионални спортисти. Вече добре познати сме на спортистите в ултра бяганията, планинското бягане, маратонското бягане и спортното оприентиране. Димитрина Сивкова често участва като физиотерапевт на големи спортни събития, както и като индивидуален съпорт на спортисти като Кирил Николов (Дизела), Антония Григорова и мн. други. Tова определя и големият ни успех във възстановителните спортни масажи и физиотерапевтични процедури.Също така е и официалния  физиотерапевт на международната организация за ултратрейл бягания (ITRA) от началото на 2017 г. Работим с най-добрите кинезиологични тейпове ROCKTAPE, с най-добрите фоумролери - BLACKROLL, с най-добрите електростимулаторори COMPEX. Опитваме се да следим новостите в света относно по-бързото възстановяване на спортистите, както и профилактиката на спортният травматизъм. Най-общо бихме могли да кажем, че усилията и процедурите ни са насочени към:  - По-бързото възстановяване на тялото при по-тежки тренировки или след състезания (спортно възстановителен масаж); - Поддръжки и кинезиологичен тейпинг по време на състезания или тренировка. - По бързо възстановяване при остри травматични състояния: физиотерапия, оточен масаж, възстановителни (лечебни) тренировки и др. - Възстановяване и корекции при хронични травми. Обучение за премахване на активиралите се в следствие на травмата патологични модели на движения в мускулите. Патокинезиологичен анализ. - Ранно откриване и възстановяване на проблеми и болкови симптоми възникнали от проблеми с фасцията, като плантарен фасцид, бегаческо коляно и др.. - Изготвяне на програми за профилактика на възможни усложнения в зависимост от практикуваният спорт. - За любители на тичането имаме примерни абонаментни програми, които включват всичко изброено по-горе. Нашият център подкрепя развитието на българският спорт и имаме доброволчески инициативи в редица състезания и събития.  Отворени сме към всякаквъв вид екстремни прояви и спортни събития. Готови сме да споделим опита и уменията си.  

повече